Karte Tarota Svjetlost duše

Tarot Svjetlost duše je garnitura u klasičnoj formi. U velikim arkanama i dvorskim kartama vjerno slijedi tradiciju, a numerirane male arkane prilagođene su duhu današnjeg vremena na način da su na tim kartama istaknuta imena, odnosno značenja karata sažeta u jednom pojmu. Temelj ove garniture je klasični likovni izražaj, slike u tehnici uljanim bojama po tradicionalnom običaju da se garniture tarota slikaju ljudskom rukom.

Radi se o prvoj hrvatskoj garnituri tarot karata. U prvoj verziji ove garniture nazivi karata tiskani su na engleskom i hrvatskom jeziku. Simboli i nazivi karta tiskani su pri dnu svake karte radi bolje preglednosti.

Svih 78 karata sadrži jedinstvenu umjetničku ilustraciju autora akademskog slikara Svena Nemeta, a set ima certifikat Hrvatskog društva likovnih umjetnika da su ilustracije na kartama umjetničko djelo. Kada kupujete Tarot Svjetlost duše, kupujete umjetničko djelo vječne vrijednosti.

Ovo je prva garnitura tarota u svijetu na kojoj su nazivi i značenja karata tiskani (uz engleski) na hrvatskom jeziku, i jedina u Hrvatskoj sa certifikatom umjetničkog djela.

Ljubav i mržnja, hrabrost i strah, sreća i bol – karte Tarota Svjetlost duše govore o duši, o tijelu, o životu. Sve što Vam se ikada dogodilo, ovo što Vam se sada događa i ono što će se tek dogoditi – zapisano je u 78 jedinstvenih karata.

Ovaj tarot stoji na svjetlosti, živi od svjetlosti i brani svjetlost, ali dobro poznaje i tamnu stranu duša i svijeta.

Tarot Svjetlost duše je zaštićen sistem. Pod okriljem njegovog pečata lakše ćete nositi mnoge svoje boli i razumjeti što se događa u Vama i oko Vas.

Koju stranu Vi želite istražiti? Usuđujete li se ući u tamu bez svjetiljke?

Osvijetlite svoj put Tarotom Svjetlost duše i pronađite ono što tražite.

Naručite odmah pozivom na broj telefona 060 – 63 00 33 (6,99 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 8,41 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Samo za osobe starije od 18 godina) i ne zaboravite – kao posjetitelj internet stranice ostvarujete 30% popusta na karte tarota Svjetlost duše