Knjiga Tarot kao profesija

Naslovnica knjige tarot kao profesija Vesna BurcsaKnjiga Tarot kao profesija jedini je registrirani udžbenik tarota i jedina knjiga o tarotu koju ćete ikad trebati! Detaljna je podloga za sve koji se žele baviti tarotom na bilo kojoj razini vještine. Luksuzno je izdanje u tvrdom uvezu na 416 stranica, sa 78 ilustracija karata u boji na kvalitetnom papiru, a između ostalog sadrži:

  • pregled povijesti tarota
  • značenja tarota
  • slike i detaljne opise svih 78 karata
  • metode rada u tarotu

Svladavanjem znanja iz knjige Tarot kao profesija na pola ste puta da ostvarite novu karijeru i postanete profesionalni tumač tarota.

Nazovite odmah na broj telefona 060 – 63 00 33 (6,99 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 8,41 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Samo za osobe starije od 18 godina) i ostvarite 30% popusta na knjigu Tarot kao profesija, samo za posjetitelje Internet stranice ili pročitajte ostala besplatna poglavlja:

Detaljan opis karte – Velika arkana – Car

Detaljan pregled karte – Mala arkana – 6 pehara – Strast

Detaljan pregled karte – Dvorska karta – Kraljica mačeva

Metoda tarota Keltski križ

“Imam mnogo knjiga o tarotu, ali ovo je jedina koju stalno koristim”

Tanja (37), Rijeka

“Ekonomistica sam, ali još iz studentskih dana rado koristim tarot, uz čiju pomoć sam već razriješila mnoge svoje dileme, a i pomogla svojim prijateljima u njihovim problematičnim situacijama. Imam mnogo knjiga o tarotu, ali samo jedna od njih mi je stalno pri ruci: Tarot kao profesija Vesna Burcse. To je posljednja knjiga o tarotu koju sam kupila, i napokon prava! Od 2006. godine ova mi je knjiga otvorila nove vidike u tarotu, značajno proširila moje ranije znanje i čak dovela do faze kada sam pomoću te knjige poučavala tarot i svoje prijateljice. Ta mi je knjiga bila prava škola tarota. Jednom mjesečno uključujem se u radionice tarota vikendom, zbog praktičnih vježbi i zbog toga što želim vidjeti kako tarot odgovara na najrazličitija pitanja. To mi je potrebno zato što se moj rad s tarotom svodi na moje prijatelje, stalno iste ljude. Zato koristim radionice, kako bih proširila krug pitača i time povećala raznolikost pitanja. Mislim da je takva vrsta treninga u tarotu potrebna svakome tko je učio sam iz knjiga, jer voditeljica radionice u toku vježbe objašnjava nijanse u tumačenjima karata i polaznicima odgovara na pitanja o svim nejasnoćama s kojima se susreću kod tumačenja karata.”

“Počeo sam kao pratitelj djevojci, a završio kao profesionalni tumač tarota i sam svoj šef”

Mario (41), Zagreb

“Kad mi je djevojka rekla da želi ići na tečaj tarota, samo sam se nasmijao. Tada još nisam imao pozitivno mišljenje o tarotu. Ipak, uspjela me nagovoriti kad je rekla se radi o ograničenoj ponudi tečajeva za parove i da ćemo dobiti 50% popusta. Pristao sam. Nakon prvog dana tečaja gotovo sam odustao, jer apsolutno ništa nisam razumio. Nastavio sam samo za ljubav djevojci. Malo po malo, počeo sam shvaćati što je tarot. Kako funkcionira. I zainteresirao se. Jako. Ali, možda sam na tečaju saznao i previše – pa smo nakon završetka moja djevojka i ja sjeli na kavu i prijateljski se pozdravili – zauvijek. Tako je to u tarotu, vidjeli smo jedno drugo onako kako nismo znali bez tarota. I razišli se. Ali ostalo mi je neprocjenjivo znanje s tečaja i godinu dana nakon toga odlučio sam se profesionalno baviti tarotom. Danas sam svoj šef. A imam i suprugu (tarot kaže: ta je prava!), koja je također sama sebi šefica – u istoj tvrtki. Nama je tarot obiteljski posao. Sretni smo.”

Dosta vam je čitanja kako se drugima ostvaruju snovi? Naručite odmah i počnite ostvarivati svoje! Nazovite na broj telefona 060 – 63 00 33 (6,99 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 8,41 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Samo za osobe starije od 18 godina) i ne zaboravite – kao posjetitelj internet stranice ostvarujete 30% popusta na knjigu Tarot kao profesija.