Rad sa strankama

Vesna Burcsa prvi je tumač tarota u Hrvatskoj s registriranom tom djelatnošću.

Vesna je dostupna putem telefona na broju 060 63 00 33 u vremenu od 09:00 do 03:00 sati. Na ovom telefonskom broju tarot će vam uvijek tumačiti Vesna Burcsa osobno. Cijena poziva je 6,99 kn/min za pozive iz fiksne mreže i 8,41 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Usluga je dostupna osobama starijim od 18 godina.

Želite svoj život držati u svojim rukama? Ne dozvolite da drugi vrte karte vaše sudbine – uzmite tarot u svoje ruke i sami miješajte karte svog života!

Doživite bezuvjetni, savršeni, potpuni tarot. Nazovite na broj telefona 060/63 00 33 (Cijena: 6,99 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 8,41 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Samo za osobe starije od 18 godina)

Tarot raspolaže zapanjujućim mogućnostima istraživanja ljudskih duša i života, mnogo šire, mnogo dublje nego što to površni promatrač ovog fenomena može naslutiti. Ali, da biste ga upoznali, morate ga vidjeti na djelu, osjetiti na svojoj koži.

Cijeli spektar tarotovih mogućnosti nije moguće dohvatiti posredno, iz tuđih priča ili preko neživog medija (telefona, televizijskog ekrana i sl.).

Potpuno doživjeti tarot i maksimalno iskoristiti sve što vam može dati – moguće je samo uživo i direktno: pitač – tarot, ili pitač – tarot – tumač tarota.

Taj fascinantan sistem konstruiran je tako da u potpunosti funkcionira samo u neposrednoj vezi, direktnom kontaktu, doslovno: u rukama pitača.

“Tarot mi je spasio brak”

Jasna (49), Gospić

“Prije nekoliko godina bila sam u velikoj bračnoj krizi. Suprug i ja neprestano smo se svađali. Situacija je postala nepodnošljiva: od velike ljubavi, u kojoj smo se vjenčali, došli smo do granice mržnje. Nikako nisam mogla shvatiti zašto se moj suprug toliko promijenio, postao nervozan, stalno neraspoložen, stalno ljut na djecu i mene. Mislila sam da nema izlaza i da je razvod jedino rješenje. Ipak, još sam prema suprugu osjećala… nešto. Prijateljica je znala za moj problem i vidjela da mi je teško rastati se, da se strašno mučim. Savjetovala mi je da dogovorim termin tarota kod Vesne Burcse, i da ju pitam što će biti sa mnom i s mojim brakom u budućnosti. Primila me vrlo suzdržano, s objašnjenjem da, što god ona vidjela u kartama, odluku ću na kraju ipak morati donijeti sama.

Rekla sam joj svoj i suprugov datum rođenja, a ona mi je dala tarot karte i rekla da se pokušam skoncentrirati i promiješam karte. Tako sam i učinila.

Vesna je posložila karte na stol. Same slike na kartama mi ništa nisu značile, sve dok mi nije rekla tko je tko na kartama: pokazala mi je mog supruga u karti Obješenog, mene u karti Zvijezda, jedno nasuprot drugome. Na stolu je bilo otvorenih 6 karata. Vesna mi je objasnila svaku od njih, opisala na što se koja od njih odnosi, što znači… sve u detalje. Otkrila mi je, ili bolje rečeno objasnila mi je razloge ponašanja mog supruga. Bila sam zapanjena! Znala sam da je moj suprug zatvorena osoba, ali ta njegova zatvorenost zamalo je dovela do kraja našeg braka. A sada mi je Vesna rekla sve ono što mi on nije želio, ili nije mogao reći. Zapravo, i on se strašno mučio, kao i ja. Napokon sam sve razumjela. Ne trebam ni naglašavati da mi je Vesna rekla kako i suprug mene voli, kao i ja njega, i da će naš brak biti spašen. U tih sat vremena kao da sam odjednom sve počela gledati drugim očima, kao da sam otkrila tajne koje će spasiti mene, mog supruga i našu djecu. Otišla sam kući. Kad sam ugledala supruga počela sam plakati i zagrlila sam ga. Riječi nisu bile ni potrebne. Zagrlio me i osjećala sam njegovu ljubav i zahvalnost, jer je on nekako osjetio da ga ja sada, nekim čudom, razumijem.

Sve se promijenilo od tog dana. Suprug i ja nikada nismo razgovarali o tome što mi je Vesna Burcsa govorila iz tarota, ali o čemu se tu ima razgovarati? Bilo je kao da je netko skinuo tešku zavjesu između nas dvoje i bili smo opet sasvim blizu jedno drugome. Tarot je skinuo tu tešku zavjesu, a Vesna Burcsa ju je zauvijek maknula iz naših života.”

“Otkrila sam svoj skriveni potencijal”

Mateja (28), Zagreb

“Kada se, nakon završene gimnazije, nisam uspjela upisati na željeni fakultet, bila sam strašno razočarana. Još od osmog razreda osnovne škole nadala sam se da ću jednog dana biti pravnica. Imala sam odlične ocjene i u gimnaziji, pa se i meni i mojoj obitelji činilo da neće biti nikakvih problema s upisom na taj fakultet. Ali, broj kandidata bio je prevelik, iako sam imala dovoljno bodova za upis. Tako sam ostala “prekobrojna”, sa njih još pedesetak. I nisam znala što bih drugo, nisam imala nikakvu rezervnu opciju.

Mama je predložila ekonomiju, tata pokušaj upisa na pravo u drugom gradu, prijatelji su predlagali svašta. Ništa mi se od toga nije svidjelo, jednostavno sam osjećala da ništa od toga nije ono pravo. Na kraju mi je mama predložila da idem na savjetovanje iz tarota kod gospođe Burcse. Mama ju je već dugo poznavala, bila je kod nje na tarotu nekoliko puta, zbog različitih problema. I otišla sam. Gospođa Burcsa je na mene ostavila dojam vedre, ljubazne i dobronamjerne osobe. Ali, kad smo počele razgovor o razlogu mog dolaska, uozbiljila se i imala sam dojam da me doživljava kao sebi ravnu, s poštovanjem, iako sam joj po godinama  mogla biti kćerka. To me ohrabrilo i ulilo mi osjećaj povjerenja.

Ispričala sam joj svoj problem i rekla da ne znam što ću dalje. Ako upišem nešto što mi se ne sviđa, tek toliko da studiram, to bi me moglo unesrećiti za cijeli život. Gospođa Burcsa je nešto izračunala iz datuma mog rođenja. Pokazala mi je jednu kartu i rekla da je to moja osobna iskaznica u tarotu. Zatim sam promiješala karte i gospođa ih je složila na stol. Sve nakon toga je – neopisivo. Jednu po jednu, otvarala je karte i govorila mi o – meni.

Razgovarale smo o mnogo čemu. Na karaju i o onome zbog čega sam došla k njoj. Predložila je nešto što mi nikad nije bilo ni na kraj pameti kao moje buduće zanimanje: defektologiju. Kao da mi je netko rekao da se preselim na Mjesec, zvučalo je nemoguće! Čak sam se sjetila da mi je netko, u vezi nekog, jednom pričao kako se na taj faks strašno teško upisati. Ali, mislila sam: kad mi je gospođa Burcsa rekla mnogo toga što doista drži vodu, nek joj bude ovaj jedan promašaj, nije joj za zamjeriti. Sve u svemu, bila sam zadovoljna, razgovor s njom me oraspoložio i vratio mi samopouzdanje. Kad sam mami rekla da mi je savjetovala defektologiju, i ona je ostala iznenađena. Ali, ideja mi se činila sve realnija, sve bolja, sve jasnija, i već od sutradan krenula sam u akciju.

Ne mogu opisati kako je sve to izgledalo, jer bi predugo trajalo. No, ja sam se na kraju, ni dan danas ne znam kojim čudom, uspjela upisati na defektologiju. Pa i završiti je. Već na prvoj godini spoznala sam da je to profesija koja mi u potpunosti odgovara i ispunjava me. U pravu se više ne mogu ni zamisliti. Kasnije sam kupila tarot karte “Svjetlost duše”, za uspomenu. Iste onakve s kakvima mi je Vesna Burcsa tako lijepo usmjerila život  kad mi ih je dala u ruke. Često se bavim tarotom, onako, za sebe. I zaista mi mnogo puta da jasan i koristan odgovor. Valjda me tarot voli, kad mi, kao potpunoj “amaterki”, tako kvalitetno odgovara.