Tečajevi tarota

Dugogodišnja tradicija, vrhunski profesionalizam i iskustvo u obučavanju profesionalnih tumača tarota jamči Vam da ćete na našim tečajevima dobiti i više nego što ste platili: bit ćete bogatiji za jedno novo znanje, koje ćete u daljnjem životu moći višestruko iskoristiti.

Želite biti sigurni da ćete za svoj novac dobiti najbolje alate i vrhunsku poduku: najbolje tarot karte, najbolji udžbenik i istinsko znanje tarota? Želite i dokaz o svom znanju, Uvjerenje o osposobljenosti za rad s tarotom? Ne lutajte, nemojte biti žrtva pogrešnih izbora i ne gubite vrijeme dugotrajnim mukotrpnim traženjem.

Mi imamo sve što Vam treba na jednom mjestu!

Tečajevi, radionice, konzultacije, kompletni udžbenici, tarot karte, praktični savjeti i podrška – sve što vam je potrebno za tarot naći ćete kod nas.

Pristup klijentima je individualan, prema željama, potrebama i mogućnostima svakog pojedinog klijenta.

Nazovite broj 060 – 63 00 33 (6,88 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 8,28 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Samo za osobe starije od 18 godina) i bez obaveze zatražite konzultaciju o vašim potencijalima za tarot:

 • imate li, prema Vašem datumu rođenja, imate urođeni talent za vještinu tarota
 • kako odabrati garnituru tarota s kojom ćete lako raditi
 • koja vrsta poduke ili tečaja odgovara Vašim potrebama
 • kako vještinu tarota korisno primijeniti u svakodnevnom životu
 • kako s vještinom tarota pokrenuti uspješan vlastiti posao

Vaša budućnost nam je važna! Zato Vas ne napuštamo čim završite tečaj, nego Vas i dalje pratimo i podržavamo, pomažemo savjetima i uputama, sve dok vi za time imate potrebu. Jednog dana, kad kao pravi tumači tarota započnete svoj novi život, bit ćemo ponosni na Vas – jer Vaš će uspjeh biti još jedna nova stranica u knjizi naših uspjeha.

“Kad sam ostala bez posla, spasilo me znanje sa tečaja tarota kod Vesne Burcse”

Snježana (54), Varaždin

“Tarot me prvi put zainteresirao 2001. godine, kad sam na televiziji vidjela emisiju o tarotu koju je vodila gospođa Vesna Burcsa. Tada je to bila jedina emisija u kojoj je bilo moguće vidjeti kako se tumači tarot i koje su njegove mogućnosti. Gledala sam je svake subote. Jako mi se svidjelo, pa sam u knjižari kupila jednu knjigu o tarotu i tarot karte. No, to nije bilo to. Objašnjenja u toj knjizi su bila štura, nejasna i mistificirana. Kao da onaj tko ju je napisao ni ne želi da čitaoc stvarno nauči tarot, nego samo želi od tarota napraviti nedodirljivu stvar, kojom mogu ovladati samo neki odabrani ljudi.

A s druge strane, Vesna Burcsa mi je na ekranu izgledala jednostavno i pristupačno, i tumačila karte na svakome razumljiv način. Nazvala sam je i tražila savjet kako naučiti tarot. Preporučila mi je određenu literaturu i karte i ponudila da se pridružim grupi njenih učenika na tečaju tarota. Prihvatila sam. To dvotjedno druženje sa još 8 osoba na tečaju tarota kod Vesna Burcse kasnije se u mom životu pokazalo kao jedna sjajna investicija za moj život. Svi smo bili fascinirani kada nam je naša voditeljica počela, malo po malo, otkrivati tajne tarota: značenja karata, povezivanje, tumačenje, prvu, drugu, treću razinu…

Prvih nekoliko dana svi smo bili skeptični: bilo je tako mnogo toga novog, što nitko od nas nikada nije pronašao ni u jednoj knjizi o tarotu. A bili smo tek na početku. Mislili smo da nikada nećemo uspjeti naučiti sve to. Vesna je stalno naglašavala da u tarotu nema mistike, da se svaki tumač mora izražavati jasno i nedvosmisleno, da na svakoj karti sve piše – samo treba naučiti gledati i pročitati. Govorila nam je da je učenje tarota poseban proces, da ćemo iz dana u dan, i svjesno i nesvjesno, usvajati sve više znanja. I bila je u pravu. Njena metoda dovela nas je do toga da smo na kraju drugog tjedna svi s olakšanjem zaključili da – sad već zaista nešto znamo. Dobili smo Uvjerenja o završenom tečaju i razišli se, svatko u svoj život. Naravno, nastala su u toj grupi i neka prijateljstva koja traju i dan danas.

Ja sam se nastavila baviti tarotom, kao hobijem, za sebe i za svoje prijatelje. Ali 2005. godine ostala sam bez posla. Tada sam odlučila svoj hobi pretvoriti u posao. Iskoristila sam svoje znanje i zaposlila se na jednoj telefonskoj liniji za usluge tarota. Tako se dogodilo da mi je tarot u ključnom trenutku osigurao posao i sigurnu plaću. Radim od kuće, koliko hoću, pa i zarađujem koliko hoću. Tarot mi je posao, ali mi pruža i onu drugu, nematerijalnu pomoć u životu. Pomoću tarota sam bolje upoznala ljude u mojoj bliskoj okolini, znam što tko misli, pa uspijevam izbjeći konfliktne situacije. Pomoću tarota riješila sam mnoge probleme koji su mi se našli na putu.”

“Na radionicama imam priliku vježbati i dobiti odgovore na sva svoja pitanja o radu s tarotom.”

Tanja (37), Rijeka

“Ekonomistica sam, ali još iz studentskih dana rado koristim tarot, uz čiju pomoć sam već razriješila mnoge svoje dileme, a i pomogla svojim prijateljima u njihovim problematičnim situacijama. Imam mnogo knjiga o tarotu, ali samo jedna od njih mi je stalno pri ruci: Tarot kao profesija Vesna Burcse. To je posljednja knjiga o tarotu koju sam kupila, i napokon prava! Od 2006. godine ova mi je knjiga otvorila nove vidike u tarotu, značajno proširila moje ranije znanje i čak dovela do faze kada sam pomoću te knjige poučavala tarot i svoje prijateljice. Ta mi je knjiga bila prava škola tarota. Jednom mjesečno uključujem se u radionice tarota vikendom, zbog praktičnih vježbi i zbog toga što želim vidjeti kako tarot odgovara na najrazličitija pitanja. To mi je potrebno zato što se moj rad s tarotom svodi na moje prijatelje, stalno iste ljude. Zato koristim radionice, kako bih proširila krug pitača i time povećala raznolikost pitanja. Mislim da je takva vrsta treninga u tarotu potrebna svakome tko je učio sam iz knjiga, jer voditeljica radionice u toku vježbe objašnjava nijanse u tumačenjima karata i polaznicima odgovara na pitanja o svim nejasnoćama s kojima se susreću kod tumačenja karata.”

“Počeo sam kao pratitelj djevojci, a završio kao profesionalni tumač tarota i sam svoj šef”

Mario (41), Zagreb

“Kad mi je djevojka rekla da želi ići na tečaj tarota, samo sam se nasmijao. Tada još nisam imao pozitivno mišljenje o tarotu. Ipak, uspjela me nagovoriti kad je rekla se radi o ograničenoj ponudi tečajeva za parove i da ćemo dobiti 50% popusta. Pristao sam. Nakon prvog dana tečaja gotovo sam odustao, jer apsolutno ništa nisam razumio. Nastavio sam samo za ljubav djevojci. Malo po malo, počeo sam shvaćati što je tarot. Kako funkcionira. I zainteresirao se. Jako. Ali, možda sam na tečaju saznao i previše – pa smo nakon završetka moja djevojka i ja sjeli na kavu i prijateljski se pozdravili – zauvijek. Tako je to u tarotu, vidjeli smo jedno drugo onako kako nismo znali bez tarota. I razišli se. Ali ostalo mi je neprocjenjivo znanje s tečaja i godinu dana nakon toga odlučio sam se profesionalno baviti tarotom. Danas sam svoj šef. A imam i suprugu (tarot kaže: ta je prava!), koja je također sama sebi šefica – u istoj tvrtki. Nama je tarot obiteljski posao. Sretni smo.”

“Dvije godine sam mislila da se bavim tarotom, a tek sam na radionici shvatila da mi je u rukama nešto drugo.”

Ivana (29), Kutina

“Kad sam u trgovini tražila tarot karte, prodavačica mi je dala kutiju u kojoj je bilo 36 karata i jednu malu knjižicu s uputama. Rekla mi je da je to to. Kad sam ih pokazala prijateljici, ona je rekla: ‘A! Tarot!’. Vidjela sam da različiti ljudi imaju različite tarot karte, pa sam mislila da su i moje karte u redu. Tako sam ja krenula učiti tarot. Čak sam se i honorarno zaposlila na jednoj tarot liniji. Ali, nekako mi nije išlo. Vrtjela sam karte, a zapravo nisam čitala iz njih, nego onako, iz glave, po intuiciji. Nekako je prolazilo, jer klijenti nisu vidjeli ni mene, ni karte. Nakon dvije godine odlučila sam radi vježbe otići na radionicu kod Vesne Burcse – vidjela sam na televiziji kako radi i nikako mi nije bilo jasno kako ona za klijenta iz svake svoje karte izvuče toliko informacija. Kad sam došla na tečaj i izvadila na stol svoje karte, žena me pogledala, zatim je pogledala moje karte, pa opet mene, pa karte… I nakon nekog vremena rekla: ‘To nije tarot. To su ciganske karte. To su dvije različite stvari. Da li Vi to znate?’ Na to pitanje nisam mogla odgovoriti. Mislila sam da u tarotu ima različitih špilova, da ima velikih i malih špilova, s više i manje karata, ali da je sve to tarot. Baš sam došla na pravo mjesto sa svojim kartama: ženi koja je jedina u Hrvatskoj napravila pravu tarot garnituru. Žena se smijala. Ma ne zločesto, nego onako, kao da mi govori: ‘Dobro, mala, da si došla, možda za tebe još ima nade!’. I tako je započelo moje stvarno učenje tarota. Vesna Burcsa mi je objasnila da za mene nije vikend radionica, nego dvotjedni tečaj – sve od početka. Sve, uključujući i prave tarot karte. Tako je i bilo. Tečaj sam uspješno završila, sa Tarotom Svjetlost duše. Sada znam što je tarot i kako se s njim radi. A da, imam i Uvjerenje da to znam.”

Započnite i vlastitu sretnu priču, nazovite i prijavite se za tečaj tarota. Nakon 20 godina iskustva kao profesionalni tumač tarota jamčim da ćete:

 • Otkriti sve tajne drevne vještine tarota
 • Moći započeti novu karijeru
 • Moći otvoriti samostalnu djelatnost

Nazovite broj 060 – 63 00 33 (6,88 kn/min za pozive iz fiksne mreže, 8,28 kn/min za pozive iz mobilne mreže. Samo za osobe starije od 18 godina) i bez ikakve obaveze zatražite konzultaciju o vašim potencijalima za tarot:

 • imate li, prema Vašem datumu rođenja, imate urođeni talent za vještinu tarota
 • kako odabrati garnituru tarota s kojom ćete lako raditi
 • koja vrsta poduke ili tečaja odgovara Vašim potrebama
 • kako vještinu tarota korisno primijeniti u svakodnevnom životu
 • kako s vještinom tarota pokrenuti uspješan vlastiti posao

Tečajevi i škola tarota, ovisno o vašim mogućnostima i potrebama, organiziraju se u sljedećim oblicima:

Osam dana

24 radna sata

Obuhvaća učenje temeljnih znanja potrebnih za svladavanje vještine tarota:

 • Određeni sistemi simbola, osnovni elementi i numerološki simboli unutar tarota
 • Tumačenje tarot karata
 • Etiku

Škola tarota namijenjena: početnicima

Cijena: 3900 kuna.

Ograničena ponuda – preuzmite i isprintajte kupon za osvarivanje 20% popusta, samo za posjetitelje Internet stranice! Prijavite se odmah, vrijedi do popunjenja grupe!

Četiri dana

12 radnih sati

Obuhvaća:

 • Proširena značenja karata
 • Razradu aktivnih sistema tarota na drugoj i trećoj razini
 • Vježbe prakse tarota

Škola tarota namijenjena: svima koji već imaju osnovno predznanje o tarotu

Cijena: 1900 kuna.

Ograničena ponuda – preuzmite i isprintajte kupon za osvarivanje 20% popusta, samo za posjetitelje Internet stranice! Prijavite se odmah, vrijedi do popunjenja grupe!

Sve tečajeve obilježavaju:

 • male grupe (do 5 polaznika)
 • individualni pristup
 • izdavanje uvjerenja o završenom tečaju

Uvjerenje o završenom tečaju se koristi kao dokaz o osposobljenosti za rad s tarotom prilikom otvaranja samostalne djelatnosti ili prilikom zapošljavanja u toj struci.

Radionica tarota

4 radna sata

Obuhvaća vježbe u aktivnim sistemima tarota, razjašnjavanje svih nejasnoća koje se mogu pojaviti tijekom rada. Namijenjeno svima koji žele usavršiti vještinu tarota.

Cijena: 400 kuna.

Pojedinačna poduka

Broj sati poduke po dogovoru i prema potrebi klijenta – moguće izdavanje uvjerenja o osposobljenosti za rad s tarotom.

Cijena: Po dogovoru.